Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de ontdooide vis in stukken van ca. 3 cm.
Verhit de olie in de wok en bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk, en bouillonblokje toe, breng aan de kook en roer goed door.
Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. zachtjes stoven. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- combinatietipLekker met basmatirijst
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Groene viscurry met kokos

hoofdgerecht
4 personen
445 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd in stukjes van 2 cm. Snijd de ontdooide vis in stukken van ca. 3 cm.
Verhit de olie in de wok en bak de ui en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de boemboe, kokosmelk, en bouillonblokje toe, breng aan de kook en roer goed door.
Voeg de stukjes vis toe en laat nog 5 min. zachtjes stoven. Voeg de tuinerwten toe en kook nog 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
combinatietip:Lekker met basmatirijst
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 middelgrote ui
1 gele paprika
400 g diepvries koolvisfilets
2 el zonnebloemolie
100 g boemboe groene curry
400 ml kokosmelk
1 kippenbouillonblokje
450 g diepvries tuinerwten