Spicy maissoep met kidneybonen
Aan de slag
Pureer de maiskorrels in de keukenmachine.
Verhit de olie in een pan en bak de chorzio en ui 3 min. op laag vuur. Voeg de bouillon, melk, maispuree en hot peppersauce toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken. Roer de kidneybonen erdoor en laat de soep nog 3 min. koken. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de koriander.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Spicy maissoep met kidneybonen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010949_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
420 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de maiskorrels in de keukenmachine.
Verhit de olie in een pan en bak de chorzio en ui 3 min. op laag vuur. Voeg de bouillon, melk, maispuree en hot peppersauce toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken. Roer de kidneybonen erdoor en laat de soep nog 3 min. koken. Verdeel de soep over 4 kommen en garneer met de koriander.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 blikje maiskorrels
2 el olijfolie
200 g chorizo
1 ui
1 pot rundvleesbouillon
400 ml melk
½ el hot peppersauce
1 blik kidneybonen
½ bakje verse koriander
Dit heb je nodig
keukenmachine