Paddestoelensandwich met artisjokharten en chaumes
Aan de slag
Grote champignons eventueel in vieren snijden. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen op hoog vuur in 5 min. al omscheppend bruinbakken. Intussen sneetjes brood in broodrooster roosteren. Knoflook, artisjokharten en Provençaalse kruiden door paddestoelen scheppen en alles nog 2 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Sneetjes brood op vier borden leggen en paddestoelen erover verdelen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakken snijden en op champignons leggen.
Paddestoelensandwich met artisjokharten en chaumes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010956_612x450_JPG.jpg)
null personen
330 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grote champignons eventueel in vieren snijden. In koekenpan olie verhitten. Paddestoelen op hoog vuur in 5 min. al omscheppend bruinbakken. Intussen sneetjes brood in broodrooster roosteren. Knoflook, artisjokharten en Provençaalse kruiden door paddestoelen scheppen en alles nog 2 min. bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Sneetjes brood op vier borden leggen en paddestoelen erover verdelen. Kaas met natgemaakt mes in 4 plakken snijden en op champignons leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)250 g kastanjechampignons
2 el olijfolie
4 sneetjes vloerbrood
1 teentje knoflook
1 blik artisjokharten
1 el gedroogde Provençaalse kruiden
125 g chaumes-kaas