Courgette en artisjokharten

290 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de grillpan. Doe de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril 4 min. Keer halverwege.

  2. Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm. Doe in een schaal en besprenkel met 2 el olie uit het potje artisjokharten. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in 1 of 2 porties in 3 min. beetgaar. Keer halverwege.

  3. Halveer de artisjokharten. Meng met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om.

  4. Schep alle groenten door elkaar, bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

  • Groenten grillen en roosteren

    Instructievideo - 00:50 min.

Courgette en artisjokharten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig