Pita-clubsandwich met tzatziki
Aan de slag
Shoarmabroodjes in broodrooster of onder grill goudbruin roosteren. Intussen in wok olie verhitten en tofu al omscheppend in 4 min. knapperig bruin bakken. Broodjes opensnijden en snijvlakken royaal bestrijken met tzatziki. Achtereenvolgens veldsla, wortel en tofu erover verdelen. Besprenkelen met knoflookdressing en uienringen erop leggen. Op vier borden steeds 2 belegde sneetjes op elkaar stapelen.
Pita-clubsandwich met tzatziki
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_010991_612x450_JPG.jpg)
null personen
368 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Shoarmabroodjes in broodrooster of onder grill goudbruin roosteren. Intussen in wok olie verhitten en tofu al omscheppend in 4 min. knapperig bruin bakken. Broodjes opensnijden en snijvlakken royaal bestrijken met tzatziki. Achtereenvolgens veldsla, wortel en tofu erover verdelen. Besprenkelen met knoflookdressing en uienringen erop leggen. Op vier borden steeds 2 belegde sneetjes op elkaar stapelen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 shoarmabroodjes
2 el olijfolie
1 pakje pittige roerbaktofu
1 bakje tzatziki
1 zakje veldsla
100 g worteljulienne
2 el knoflookdressing
1 kleine rode ui