In kom couscous en courgetterauwkost door elkaar scheppen. Knoflookdressing en 125 ml kokend water erdoor scheppen. Salade ca. 5 minuten laten staan. In droge wok tofu al omscheppend in 3 à 5 minuten krokant bakken. Veldsla over kommen verdelen. Couscoussalade erop scheppen en tofu erover strooien.
Gerelateerde recepten
Couscoussalade met krokante tofu

hoofdgerecht
2 personen
410 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In kom couscous en courgetterauwkost door elkaar scheppen. Knoflookdressing en 125 ml kokend water erdoor scheppen. Salade ca. 5 minuten laten staan. In droge wok tofu al omscheppend in 3 à 5 minuten krokant bakken. Veldsla over kommen verdelen. Couscoussalade erop scheppen en tofu erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
100 g couscous
1 bakje courgetterauwkost
4 eetlepels knoflookdressing
1 pak roerbaktofu fijngekruid
1 zakje veldsla
Dit heb je nodig
wok