Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, paprika in reepjes en de paksoi in stukjes. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kip 4 min.
Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Doe de paksoi erbij en laat nog 2 min. zachtjes koken. Verdeel de rijst en de kipcurry over diepe borden. Bestrooi met de koriander.
Thaise kipcurry
In een klap de juiste mix van kruiden met boemboe. Ideaal voor deze curry met paksoi en kokosmelk.
- variatietipAls je van lekker pittig houdt, vervang dan de groene paprika en de paksoi door een zak Thaise roerbakmix.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Gerelateerde recepten
Thaise kipcurry
In een klap de juiste mix van kruiden met boemboe. Ideaal voor deze curry met paksoi en kokosmelk.

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes, paprika in reepjes en de paksoi in stukjes. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kip 4 min.
Bak de paprika 2 min. mee. Voeg de boemboe en de kokosmelk toe en breng aan de kook. Doe de paksoi erbij en laat nog 2 min. zachtjes koken. Verdeel de rijst en de kipcurry over diepe borden. Bestrooi met de koriander.
variatietip:Als je van lekker pittig houdt, vervang dan de groene paprika en de paksoi door een zak Thaise roerbakmix.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
300 g kipfilet
1 groene paprika
1 paksoi
2 el traditionele olijfolie
100 g boemboe groene curry
400 ml kokosmelk
15 g verse koriander