Beef shanghai
Aan de slag
Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 4 el woksaus. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de biefstuk 2 min. Voeg de rest van de woksaus en de ketjap toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de noedels en de groente over 4 kommen of borden en verdeel de biefstuk erover. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.
Beef shanghai
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007158_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de biefstuk in reepjes en meng met 4 el woksaus. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olie in een wok en bak de knoflook 1 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en roerbak de biefstuk 2 min. Voeg de rest van de woksaus en de ketjap toe en roerbak nog 1 min. Verdeel de noedels en de groente over 4 kommen of borden en verdeel de biefstuk erover. Lekker met in ringetjes gesneden bosui.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 schaal biefstuk
75 ml woksaus
1 pakje eiernoedels
4 el zonnebloemolie
1 teen knoflook
2 zakken Chinese roerbakmix
2 el ketjap