Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit de olie in een wok en bak de spekreepjes in 6 min. knapperig. Voeg de knoflook en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de bloemkool en de woksaus toe en roerbak ca. 8 min. tot de bloemkool beetgaar is. Verdeel over 4 borden of kommen en serveer met de rijst. Lekker met in ringen gesneden bosui.
Bloemkool & zoete soja

hoofdgerecht
4 personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit de olie in een wok en bak de spekreepjes in 6 min. knapperig. Voeg de knoflook en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de bloemkool en de woksaus toe en roerbak ca. 8 min. tot de bloemkool beetgaar is. Verdeel over 4 borden of kommen en serveer met de rijst. Lekker met in ringen gesneden bosui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
3 el olie
2 x 150 g mager gerookt spek
1 teen knoflook
2 rode uien
600 g bloemkool
5 el woksaus