Perline met voorjaarsgroenten

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de peultjes in de lengte en snijd de worteltjes in plakjes.

  2. Breng intussen in een ruime pan 800 ml water met de bouillontabletten aan de kook. Voeg de peultjes en wortel toe en kook ze zachtjes 3 minuten. Voeg de perline toe en kook de soep nog zachtjes 4 minuten.

  3. Klop de room stijf en schep de kaas en het basilicum erdoor.

  4. Proef en breng de soep op smaak met zout en peper. Roer de spinazieblaadjes door de soep en schep de soep direct in 4 diepe borden. Schep in elk bord een toef room en geef de rest apart erbij. Lekker met Italiaanse soepstengels.

  • algemeenOok lekker als maaltijdsoep voor 2 personen.

Perline met voorjaarsgroenten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig