Pittige taugésalade met sesam

200 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop een dressing van de olie, azijn en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Verwijder de groene steelaanzet van de rode peper. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in dunnereepjes.

  2. Meng de rode peper, ui, taugé en witte kool in een kom en schep om met de dressing. Bestrooi met het sesamzaad. Lekker met gewokte garnalen.

  • Rode peper schoonmaken

    Instructievideo - 00:34 min.

Pittige taugésalade met sesam

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig