Aziatische komkommer
Aan de slag
Schep de zaadlijsten met een theelepel uit de komkommers en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Verhit de olie in een wok. Snijd de knoflook en rode peper en voeg toe. Fruit 2 min. Voeg de komkommer toe en roerbak 3 min. Voeg het kokosmelk toe en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Rasp vlak voor het serveren de groene schil van de limoen erboven en breng op smaak met wat limoensap. Bestrooi met de koriander.
Aziatische komkommer
bijgerecht
null personen
115 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schep de zaadlijsten met een theelepel uit de komkommers en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Verhit de olie in een wok. Snijd de knoflook en rode peper en voeg toe. Fruit 2 min. Voeg de komkommer toe en roerbak 3 min. Voeg het kokosmelk toe en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.
Rasp vlak voor het serveren de groene schil van de limoen erboven en breng op smaak met wat limoensap. Bestrooi met de koriander.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 komkommers
2 el (olijf)olie
1 knoflook
1 rode peper
200 ml kokosmelk
1 limoen
15 g koriander