Lauwwarme salade van peultjes
Aan de slag
Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Lauwwarme salade van peultjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_030624_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
190 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng voor de dressing in een kannetje de olijfolie met knoflook-chilipeper, balsamicoazijn, zout en peper naar smaak.
Kook de eieren in 8 min. hard, laat ze schrikken, pel ze en snijd ze in parten.
Kook de peultjes 5 min. in gezouten water beetgaar. Meng met de dressing, tomaten, olijven, basilicumreepjes en eierpartjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 el olijfolie met
1 el balsamicoazijn
4 eieren
200 g peultjes
4 Tasty Tom tomaten
2 el zwarte olijven
3 el verse basilicum