Tonijntapenade met tomaat

65 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de tonijn met de olie in een schaal glijden en maak de tonijn met een vork zo fijn mogelijk. Meng met de vork de tapenade en naar smaak chilipeper door de tonijn. Meng er vervolgens 1 el kappertjes en de helft van de olijven door.

  2. Schep de tonijntapenade in een mooi schaaltje en strooi de rest van de kappertjes en de olijven erover. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken. Serveer op kamertemperatuur met geroosterd brood of (kant-en-klare) bruschette.

  • algemeenVariatie: tonijntapenade met olijven. Gebruik tapenade van zwarte olijven in plaats van de zongedroogde tomatentapenade en vervang de zwarte olijven door fijngehakte semi-gedroogde tomaten.

Tonijntapenade met tomaat

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig