Indiazalm met mangocurry

475 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Wrijf de stukken vis in met een klein beetje van de garam masala kruiden en een klein beetje citroensap en leg ze 1 uur in de koelkast, zodat ze lekker stevig worden.

  2. Verhit voor de saus 2 el olie in een hapjespan en fruit de bosui zachtjes 2 minuten. Fruit de resterende garam masala 30 seconden mee. Voeg de room en de blokjes mango toe. Kook de saus zachtjes 4 min. en breng hem op smaak met zout en peper.

  3. Verhit intussen de grillpan goed voor. Bestrijk de stukken vis met de resterende eetlepel olie en gril ze aan elke kant 2 minuten. Schep de stukken vis elk op een bord en lepel de saus erover. Bestrooi het gerecht met koriander. Lekker met basmatirijst en een gestoofde spitskool.

  • algemeenGaram masala is een Indiaas kruidenmengsel dat traditioneel uit 7 verschillend specerijen bestaat. De hoeveelheden - en dus de smaak - verschilt per streek en familie.

Indiazalm met mangocurry

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig