Hollandse balletjes en rösties

610 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden / 20 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de rösties over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 20 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege.

  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

  3. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken, pel ze en snijd in partjes. Doe de spinazie en de komkommer in een schaal. Leg het ei erop en besprenkel met de dressing.

  4. Verdeel de gehaktballetjes en rösties over 4 borden. Serveer met de salade.

  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Hollandse balletjes en rösties

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig