Komkommer-beefsalade
Aan de slag
Snijd de rode peper in dunne reepjes. Bestrooi de biefstuk met peper en zout en bestrijk met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril het vlees op hoog vuur ca. 5 min.
Rasp de gember fijn en meng met 1 el olie, de vissaus, suiker, sojasaus en bosui tot een dressing. Breng op smaak met het limoensap. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in de lengte in linten, tot aan de zaadlijsten.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en schep om met de dressing en de komkommerlinten. Verdeel de salade over 4 kommen en bestrooi met de rode peper en pinda’s. Lekker met grof gesneden koriander en witte rijst.
Vlees grillen
Instructievideo - 00:39 min.
Komkommer-beefsalade
hoofdgerecht
null personen
255 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rode peper in dunne reepjes. Bestrooi de biefstuk met peper en zout en bestrijk met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril het vlees op hoog vuur ca. 5 min.
Rasp de gember fijn en meng met 1 el olie, de vissaus, suiker, sojasaus en bosui tot een dressing. Breng op smaak met het limoensap. Snijd de komkommer met een kaasschaaf in de lengte in linten, tot aan de zaadlijsten.
Snijd de biefstuk in dunne plakjes en schep om met de dressing en de komkommerlinten. Verdeel de salade over 4 kommen en bestrooi met de rode peper en pinda’s. Lekker met grof gesneden koriander en witte rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 rode peper
1 schaal Premium biefstuk
2 el zonnebloemolie
2 cm verse gember
2 el Thaise vissaus
1 el donkere basterdsuiker
2 el Japanse sojasaus
1 zakje bosui
1 limoen
1 komkommer
4 el ongezouten pinda's
Dit heb je nodig
grillpan