Spaghetti met venkel
Aan de slag
Wel de rozijnen in 100 ml heet water. Verhit ondertussen 3 el olie in een braadpan en bak de venkel op middelhoog vuur 15 min. Roer af en toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de ansjovis toe aan de venkel en laat de filets al roerend een beetje uit elkaar vallen. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Voeg de kappertjes, de peterselie en het citroensap toe. Schep de pasta met de rest van de olie door het venkelmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Spaghetti met venkel
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007509_612x450_JPG.jpg)
voorgerecht
null personen
480 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Wel de rozijnen in 100 ml heet water. Verhit ondertussen 3 el olie in een braadpan en bak de venkel op middelhoog vuur 15 min. Roer af en toe. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de ansjovis toe aan de venkel en laat de filets al roerend een beetje uit elkaar vallen. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Voeg de kappertjes, de peterselie en het citroensap toe. Schep de pasta met de rest van de olie door het venkelmengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)3 el blanke rozijnen
5 el olijfolie
1 venkelknol
300 g spaghetti
½ blikje ansjovisfilet
2 tenen knoflook
2 el kappertjes
3 el platte peterselie
½ citroen