Aardappel uit de oven
Aardappelen en rozemarijn zijn een gouden combi. Even de oven in, en klaar!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in partjes en halveer de champignons. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van ca. 2 cm. Meng met de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Pers de knoflook uit en meng met de olie.
Steek de takjes rozemarijn tussen de aardappelen. Besprenkel met de knoflookolie. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Schep om en bak de aardappelen in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Schep halverwege nog een keer om.
Aardappel uit de oven
Aardappelen en rozemarijn zijn een gouden combi. Even de oven in, en klaar!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007543_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
170 kcal
15 min. bereiden
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ui in partjes en halveer de champignons. Schil de aardappelen en snijd in blokjes van ca. 2 cm. Meng met de ui en champignons en schep in de ovenschaal. Pers de knoflook uit en meng met de olie.
Steek de takjes rozemarijn tussen de aardappelen. Besprenkel met de knoflookolie. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
Schep om en bak de aardappelen in ca. 30 min. goudbruin en gaar. Schep halverwege nog een keer om.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 ui
250 g champignons
500 g iets kruimige aardappelen
1 teen knoflook
3 el traditionele olijfolie
15 g takjes rozemarijn
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)