Houd 5 bramen apart en maak een dressing van de rest van de bramen door met een staafmixer te pureren met de olijfolie en azijn. Voeg de sjalot en peper en zout naar smaak toe. Meng de rest van de bramen met de dressing, rucola en veldsla. Verkruimel de geitenkaas over.
Gerelateerde recepten
Veldsla met bramen en geitenkaas

voorgerecht
4 personen
205 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Houd 5 bramen apart en maak een dressing van de rest van de bramen door met een staafmixer te pureren met de olijfolie en azijn. Voeg de sjalot en peper en zout naar smaak toe. Meng de rest van de bramen met de dressing, rucola en veldsla. Verkruimel de geitenkaas over.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
5 bramen
4 el olijfolie extra vierge
1 el balsamicoazijn
1 sjalot
1 zakje rucola
1 zak veldsla
100 g geitenkaas