Paddenstoelen en courgettegratin

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 20 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster het brood in de broodrooster. Snijd de courgette in blokjes van 1 cm en snijd de knoflook fijn. Snijd de paddenstoelen grof. Ris de blaadjes van de kruiden uit de paddenstoelenmix en snijd fijn.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en bak de courgette en knoflook 2 min. Voeg de paddenstoelen en fijngesneden kruiden toe en bak 3 min. mee. Schep met een schuimspaan in de ovenschaal, zodat er zo min mogelijk vocht meekomt. Bestrooi met peper en zout naar smaak.

  3. Maal het brood in de keukenmachine tot fijn kruim. Scheur de mozzarella in kleine stukjes. Strooi over het broodkruim over de groenten en verdeel de mozzarella erover. Bak in ca. 20 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.

  • Paddenstoelen schoonmaken

    Instructievideo - 01:30 min.

Paddenstoelen en courgettegratin

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig