Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas

95 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Halveer de grotere paddenstoelen. De bijgeleverde kruiden gebruik je niet. Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en hak de peterselie fijn.

  2. Verhit in een gourmetpannetje een beetje olijfolie en bak telkens 1 el paddenstoelen tot ze verkleuren en zacht worden. Breng op smaak met peper en zout. Leg 2-3 blokjes gorgonzola op de paddenstoelen en laat ze zachtjes smelten. Bestrooi de paddenstoelen met wat peterselie.

  • algemeenHoudt u niet van blauwaderkaas? Vervang de gorgonzola dan door zachte geitenkaas, bijv. Bettine Blanc.

Paddenstoelen met zachte blauwaderkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig