Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Gerelateerde recepten
Geroosterde ribeye

hoofdgerecht
4 personen
315 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 schaaltjes ribeye
0 maïskiemolie
0 zout
0 (versgemalen) zwarte peper
Dit heb je nodig
keukenpapier