Geroosterde ribeye
Aan de slag
Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Geroosterde ribeye
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_000973_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 schaaltjes ribeye
0 maïskiemolie
0 zout
0 (versgemalen) zwarte peper
Dit heb je nodig
keukenpapier