Uien pellen en in dunne ringen snijden. Ansjovis en olijven halveren. Oven voorverwarmen op 200 :C of gasovenstand 4. Bakplaten bekleden met bakpapier. Blik pizzadeeg openen, deeg afrollen en in 16 ruitjes snijden. Deegruitjes over 2 bakplaten verdelen. Tomatensaus gelijkmatig over stukjes deeg verdelen en bestrooien met uienringen, ansjovis, olijven, tijm, zwarte peper en kaas.Pizzaruitjes in oven in ca. 15 minuten goudbruin bakken. Warm serveren.
Gerelateerde recepten
Pizzaruitjes met gele ui

16 porties
90 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en in dunne ringen snijden. Ansjovis en olijven halveren. Oven voorverwarmen op 200 :C of gasovenstand 4. Bakplaten bekleden met bakpapier. Blik pizzadeeg openen, deeg afrollen en in 16 ruitjes snijden. Deegruitjes over 2 bakplaten verdelen. Tomatensaus gelijkmatig over stukjes deeg verdelen en bestrooien met uienringen, ansjovis, olijven, tijm, zwarte peper en kaas.Pizzaruitjes in oven in ca. 15 minuten goudbruin bakken. Warm serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 16 porties)
2 gele uien
1 blikje ansjovis
60 g zwarte olijven zonder pit
1 pak Pizza & Tomato
1½ theelepel tijm
0 versgemalen zwarte peper
1 zakje geraspte Parrano
Dit heb je nodig
bakpapier