Macaronisalade van Jos
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in parten. Snijd de tomaten in 8 parten en verwijder de zaadlijsten.
Verwijder de graten en huid van de zalm en roer het visvlees los met een vork. Doe de zalm in een schaal. Roer de mayonaise, yoghurt en het kerriepoeder erdoor. Snijd de augurk in plakjes en de bosui in ringetjes. Voeg de augurk, bosui en zilveruitjes toe. Giet de macaroni af en schep erdoor. Breng op smaak met peper en Maggi. Verdeel de eieren en tomaten erover.
Ei koken
Instructievideo - 01:51 min.
Macaronisalade van Jos
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008081_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water. Pel ze en snijd in parten. Snijd de tomaten in 8 parten en verwijder de zaadlijsten.
Verwijder de graten en huid van de zalm en roer het visvlees los met een vork. Doe de zalm in een schaal. Roer de mayonaise, yoghurt en het kerriepoeder erdoor. Snijd de augurk in plakjes en de bosui in ringetjes. Voeg de augurk, bosui en zilveruitjes toe. Giet de macaroni af en schep erdoor. Breng op smaak met peper en Maggi. Verdeel de eieren en tomaten erover.
combinatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g macaroni
2 middelgrote eieren
3 tomaten
418 g roze zalm in blik
3 el mayonaise
1 el milde yoghurt
2 tl kerriepoeder
6 augurken
3 bosuien
5 el zilveruitjes
2 tl maggi aroma