Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd de peper en champignons in reepjes. Snijd de ham in blokjes.
Verhit de boter in een hapjespan. Houd de taugé apart en bak de peper, de rest van de groenten en de champignons 5 min. Schep de ham erdoor en bak nog 1 min. Zet het vuur laag.
Schep de macaroni door de groenten, samen met de taugé, crème fraîche en helft van de kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de macaroni over de borden en serveer met de rest van de kaas.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Macaroni en ham
…en kaas en nog veel meer.
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd het steeltje van de rode peper uit het groentepakket. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd de peper en champignons in reepjes. Snijd de ham in blokjes.
Verhit de boter in een hapjespan. Houd de taugé apart en bak de peper, de rest van de groenten en de champignons 5 min. Schep de ham erdoor en bak nog 1 min. Zet het vuur laag.
Schep de macaroni door de groenten, samen met de taugé, crème fraîche en helft van de kaas. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de macaroni over de borden en serveer met de rest van de kaas.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni
250 g champignons
160 g schouderham
25 g ongezouten roomboter
450 g nasi-bamigroente
200 ml crème fraîche
175 g belegen kaas