Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.
Gerelateerde recepten
Eieren gevuld met rode pesto en garnalen

12 porties
70 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Laten schrikken onder koud water, iets laten afkoelen en pellen. Eieren overlangs halveren. Eierdooiers eruit scheppen, in kom doen en fijnprakken. Pesto en yoghurtmayonaise erdoor roeren en blijven roeren tot egaal, stevig mengsel ontstaat. Op smaak brengen met zout en peper. Mengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.
Eiwithelften volspuiten met flinke toef van pestovulling. Garnalen erover verdelen. Gevulde eieren op schaal zetten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)