Doe de couscous met de tutti frutti en munt in een ruime schaal en giet er 500 ml kokend water over. Laat 10 min. staan.
Verhit de grillpan en gril de worstjes zonder boter of olie in 8 min. rondom bruin en gaar. Meng de komkommer met de radijs, rauwkost, sladressing en peper en zout.
Roer de couscous met een vork los en verdeel over 4 borden. Leg de worstjes erbij. Serveer met de rauwkostsalade.
- algemeenMooi weer? Gril de worstjes op de barbecue en serveer met de couscous. Schep er een dressing door van 3 el olijfolie, 2 el sinaasappelsap, peper en zout.
Lamsworstjes met rauwkostsalade

hoofdgerecht
4 personen
725 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de couscous met de tutti frutti en munt in een ruime schaal en giet er 500 ml kokend water over. Laat 10 min. staan.
Verhit de grillpan en gril de worstjes zonder boter of olie in 8 min. rondom bruin en gaar. Meng de komkommer met de radijs, rauwkost, sladressing en peper en zout.
Roer de couscous met een vork los en verdeel over 4 borden. Leg de worstjes erbij. Serveer met de rauwkostsalade.
algemeen:Mooi weer? Gril de worstjes op de barbecue en serveer met de couscous. Schep er een dressing door van 3 el olijfolie, 2 el sinaasappelsap, peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g couscous
½ zak tutti frutti
2 tl gedroogde munt
300 g lamsworstjes
1 komkommer
1 bos radijs
1 zak Hollandse rauwkost
3 el sladressing yoghurt
Dit heb je nodig
grillpan