Verdeel de andijviebladeren over 4 borden. Klop een dressing van de olie, mosterd, honing en azijn. Verhit een grillpan en gril de bacon 4 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Gril de nectarines op de andijvie. Verdeel er mozzarella over. Besprenkel met de dressing.
Steenfruit snijden
Instructievideo - 01:10 min.
Gerelateerde recepten
Frisse andijvie-nectarinesalade

bijgerecht
4 personen
415 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de andijviebladeren over 4 borden. Klop een dressing van de olie, mosterd, honing en azijn. Verhit een grillpan en gril de bacon 4 min. Laat uitlekken op keukenpapier. Gril de nectarines op de andijvie. Verdeel er mozzarella over. Besprenkel met de dressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 krop andijvie
4 el olijfolie
1 el mosterd
1 el honing
1 el wittewijnazijn
1 pakje bacon
4 nectarines
1 zakje mini-mozzarella