Krielsalade met jonge kapucijners

550 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af, laat iets afkoelen en halveer ze.

  2. Kook ondertussen de eieren in 7 min. bijna hard. Laat schrikken en pel ze. Kook de kapucijners in 3 min. beetgaar.

  3. Doe de krieltjes, kapucijners, ham, bieslook en veldsla in een schaal. Besprenkel met de olie, azijn en peper en zout en schep om. Prak de eieren met een vork en verdeel over de salade. Serveer lauwwarm of koud.

  • algemeenBewaar aardappelen, dus ook krieltjes, op een koele, droge en donkere plek. Zo blijven ze langer vers.
  • Ei koken

    Instructievideo - 01:51 min.

Krielsalade met jonge kapucijners

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig