Vlammende vulkaan

695 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de groenten 5 min. Voeg de tomato frito en Italiaanse kruiden toe en warm nog 3 min. door.

  2. Leg een pannenkoek in de quichevorm. Schep een flinke lepel groentesaus in het midden van de pannenkoek, zodat er een berg ontstaat. Leg hier weer een pannenkoek op en schep daar weer een lepel groentesaus op. Ga zo door tot de saus en pannenkoeken op zijn en eindig met een pannenkoek.

  3. Snijd de brie in de lengte in 5 plakken en leg ze rondom op de berg (dit is de sneeuw op de berg). Bak de pannenkoekenvulkaan ca. 15 min. in de oven.

  4. Haal de vulkaan uit de oven en maak met de ketchup stroompjes ‘lava’ tussen de gesmolten kaas. Serveer direct.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Vlammende vulkaan

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig