Deense balletjes met ui en dille

655 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng het gehakt met de ui, dille, helft van het paneermeel en peper en zout. Vorm er 8 balletjes van. Druk ze een beetje plat en wentel ze door de rest van het paneermeel.

  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de balletjes in 10 min. rondom bruin en gaar.

  3. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de bietjes en winterpeen erdoor. Serveer de balletjes met de puree.

  • algemeenKoud zijn de frikadeller ook lekker bij aardappelsalade: een echte Deense picknickklassieker.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Gerelateerde recepten

Deense balletjes met ui en dille

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig