Rucolasalade met mozzarella

De klassieker meloen en ham in een nieuwe combinatie met mozzarella en een zoete dressing.

505 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schraap met een lepel de pitten uit de meloen. Snijd de meloen in parten en schil ze. Snijd de parten in stukken. Verdeel de rucola over de borden en leg de stukken meloen erop.

  2. Scheur de plakken ham in stukken en leg op de salade. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover. Besprenkel de salade met de crema di balsamico en olie. Strooi de walnoten erover en serveer met de ciappe.

  • Meloen snijden

    Instructievideo - 01:38 min.

Rucolasalade met mozzarella

De klassieker meloen en ham in een nieuwe combinatie met mozzarella en een zoete dressing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig