Watermeloen met witte kaas

270 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de meloenparten in 4 gelijke puntjes en leg ze op een grote schaal.

  2. Snijd het basilicum in reepjes en houd wat achter voor garnering. Breek de kaas in stukjes en meng met de olijven en het basilicum. Verdeel over de meloen en besprenkel met de olie. Garneer met de achtergehouden basilicum en bestrooi met (versgemalen) peper.

  • algemeenWatermeloen kunt u, verpakt in vershoudfolie, circa 2 dagen in de koelkast bewaren.
  • algemeenVariatie 1: Meloensalade met munt. Gebruik voor een nog kleurrijker en sneller tussendoortje verse munt en kant-en-klare meloensalade (bak 300 g).
  • algemeenVariatie 2: Cantaloupemeloen met geitenkaas. Gebruik een cantaloupemeloen en besprenkel met wat honing en 150 g verkruimelde geitenkaas.

Watermeloen met witte kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig