Paksoi wassen, in fijne reepjes snijden en laten uitlekken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan kibbeling volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Paksoi en olie door aardappelpuree roeren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot op vier borden scheppen en serveren met stukjes kibbeling.
Gerelateerde recepten
Paksoistamppot met kibbeling

hoofdgerecht
4 personen
510 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Paksoi wassen, in fijne reepjes snijden en laten uitlekken. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In koekenpan kibbeling volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Paksoi en olie door aardappelpuree roeren. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot op vier borden scheppen en serveren met stukjes kibbeling.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 struikjes paksoi
1 pakje aardappelpuree voor stamppot
2 bakjes kibbeling
2 eetlepels (olijf)olie
1 teentje knoflook
0 (versgemalen) peper