Fusilli met spinazie en worstjes

765 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 1 el olie in een hapjespan. Bak het spek 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min mee.

  2. Voeg het blik tomaten toe. Druk de tomaten klein met een spatel. Doe de rozijnen erbij. Voeg de spinazie in 4-5 porties toe en laat al omscheppend slinken. Warm nog 2 min. door.

  3. Verhit ondertussen de grillpan. Bestrijk de lamsworstjes met de rest van de olie. Gril ze in 6-8 min. bruin en gaar, keer ze regelmatig.

  4. Schep de pasta door de tomatensaus. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta in 4 diepe borden en leg er de worstjes bij.

  • algemeenRozijnen zijn ook lekker in kippilav. Kijk voor het recept op ah.nl/allerhande.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Gerelateerde recepten

Fusilli met spinazie en worstjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig