Fruitsalade in vergiet boven kom laten uitlekken. Helft van fruitsalade over bodem van glazen verdelen. Cake in plakjes en vervolgens in blokjes snijden en op fruitsalade leggen. Opgevangen vruchtensap mengen met likeur en over cake schenken. Rest van fruitsalade over glazen verdelen. Glazen tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. Griekse yoghurt voorzichtig door slagroom scheppen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Yoghurtroom even doorroeren en glazen ermee opvullen. Minitrifles garneren met toefjes munt.
- algemeenN.B.: Maak de trifles voor kinderen zonder de likeur.
Gerelateerde recepten
Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom

8 personen
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Fruitsalade in vergiet boven kom laten uitlekken. Helft van fruitsalade over bodem van glazen verdelen. Cake in plakjes en vervolgens in blokjes snijden en op fruitsalade leggen. Opgevangen vruchtensap mengen met likeur en over cake schenken. Rest van fruitsalade over glazen verdelen. Glazen tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kom slagroom met suiker stijf kloppen. Griekse yoghurt voorzichtig door slagroom scheppen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Yoghurtroom even doorroeren en glazen ermee opvullen. Minitrifles garneren met toefjes munt.
algemeen:N.B.: Maak de trifles voor kinderen zonder de likeur.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
1½ schaaltje fruitsalade Hawaï
200 g roombotercake
4 eetlepels sinaasappellikeur (slijter)
400 ml slagroom
4 eetlepels basterdsuiker
1 bakje Griekse yoghurt
8 blaadjes verse munt
Dit heb je nodig
hoge glazen