0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Romige kaasomelet met rucola
Mosterdsoep met asperge en ham
Varkensrollade met wijn-knoflookjus
Paassalade met een nestje van gefrituurde mihoen en zalmmousse
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
Gelakte lamskoteletten met sherry-saffraansaus
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
Pasta met ansjovis-olijvensaus
Rosbief met mosterdsaus en rozemarijn-aardappeltjes
Gepocheerde meervalfilet met kruidige vanilleboter
Tilapia op mihoensalade
Pannenkoekentaart met spinazie
Geroosterde meerval met chili-olie en citroen
Maxi-muffins
Griesmeelpudding met bessensap
Ei in een potje
Crostini met Italiaans roerei
Minitrifles met gemengd fruit en yoghurtroom
Tomatentaartjes met kwartelei
Gegratineerde aspergesoep
Warme croissants met brie en rivierkreeftjes
Bagels met gerookte zalm en mierikswortel
Voorjaarssalade met groene asperges, beenham en ei
Bakbacon met tomaat
Sandwich eiersalade met kaas
Paastulband
Radijssalade met sinaasappel en abrikozen
Radijs met knoflook-ansjovisdip
Zalm-radijscocktail