Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Munt fijn knippen. In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen. Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen. Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen. Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.
- algemeenIn plaats van munt kunt u ook andere verse kruiden als dille of bieslook gebruiken.
Gerelateerde recepten
Gevulde sardinefilets

12 porties
40 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bosuitje schoonmaken en in smalle ringen snijden. Tomaten in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Munt fijn knippen. In kom bosui, tomaat, knoflook en munt door elkaar scheppen. Sardinefilets droogdeppen met keukenpapier en openvouwen. Ui-tomatenmengsel erop scheppen en visjes weer dichtklappen. Filets eventueel met cocktailprikker vastprikken en op schaal leggen.
algemeen:In plaats van munt kunt u ook andere verse kruiden als dille of bieslook gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
1 bosuitje
0 zongedroogde tomaten op olie
2 teentjes knoflook
2 takjes munt
2 bakjes gemarineerde sardinefilet
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
keukenpapier