Aardappelcurry met kip en bloemkool

Deze kruidige curry vult je keuken in een half uurtje met Indiase geuren.

565 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

licht pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de kipfilet in blokjes en verhit de olie in een hapjespan. Bestrooi de kip met peper en zout en bak op middelhoog vuur in 3 min. rondom goudbruin. Neem uit de pan en houd apart.

  2. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en bak 3 min. in de pan. Voeg de saus toe, doe de deksel op de pan en laat op laag vuur 5 min. koken. Doe de aardappelschijfjes erbij en kook nog 15 min. totdat de schijfjes gaar zijn. Voeg eventueel wat water toe als de saus heel dik wordt. Doe in de laatste 5 min. de kip erbij. Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met de grofgehakte pinda's en serveer.

  • serveertipLekker met knoflook-koriander naanbrood.

Aardappelcurry met kip en bloemkool

Deze kruidige curry vult je keuken in een half uurtje met Indiase geuren.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig