Week de tutti frutti 25 min. in 500 ml heet water.
Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verwarm de rodekool in een pannetje op laag vuur.
Verhit de grillpan. Meng de mosterd met de olie en bestrijk de karbonades ermee. Gril de karbonades in 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Laat de tutti frutti uitlekken. Giet de aardappelen af en stamp ze grof met de pureestamper. Schep de tutti frutti en rodekool erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de karbonades.
- algemeenDeze stamppot is ook lekker met gegrilde kalkoenfilet in plaats van karbonades.
Rodekool
Instructievideo - 03:06 min.
Gerelateerde recepten
Stamppot rodekool met tutti frutti

hoofdgerecht
4 personen
705 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Week de tutti frutti 25 min. in 500 ml heet water.
Schil ondertussen de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Verwarm de rodekool in een pannetje op laag vuur.
Verhit de grillpan. Meng de mosterd met de olie en bestrijk de karbonades ermee. Gril de karbonades in 12 min. bruin en gaar. Keer regelmatig.
Laat de tutti frutti uitlekken. Giet de aardappelen af en stamp ze grof met de pureestamper. Schep de tutti frutti en rodekool erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de karbonades.
algemeen:Deze stamppot is ook lekker met gegrilde kalkoenfilet in plaats van karbonades.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak tutti frutti
1¼ kg vastkokende aardappelen
1 zak gekookte rodekool
1 el grove mosterd
3 el olijfolie
300 g schouderkarbonade
Dit heb je nodig
grillpan, pureestamper