Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en sperziebonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mix, 600 ml water en tutti frutti toevoegen aan vlees. Geheel al roerend aan de kook brengen. Saus ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Peterselie fijnknippen. Couscous serveren met saus en bestrooien met peterselie.
Gerelateerde recepten
Couscous met kalkoen en tutti frutti

hoofdgerecht
4 personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Ui pellen en snipperen. Tutti frutti in stukken snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes in ca. 3 minuten bruinbakken. Ui en sperziebonen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Mix, 600 ml water en tutti frutti toevoegen aan vlees. Geheel al roerend aan de kook brengen. Saus ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Peterselie fijnknippen. Couscous serveren met saus en bestrooien met peterselie.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 ui
250 g tutti frutti
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kalkoenfiletreepjes
1 zak gebroken sperziebonen
1 pak couscous
1 pak mix voor Marokkaanse couscoussaus
½ zakje verse peterselie