Couscous met zuidvruchten
Aan de slag
400 ml water koken. In braadpan gehakt rul bakken (zonder boter). Kruidenmix (uit doos) en groenten toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen couscous en rozijnen (uit doos) in pan doen en overgieten met kokend water. Geheel ca. 5 minuten laten staan tot water is opgenomen door couscous. Tuttifrutti laten uitlekken, sap opvangen en pitten uit pruimen verwijderen. Tuttifrutti en 3 eetlepels sap toevoegen aan gehaktmengsel en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en garneren met kaasblokjes. Lekker met komkommersalade.
Couscous met zuidvruchten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011890_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
400 ml water koken. In braadpan gehakt rul bakken (zonder boter). Kruidenmix (uit doos) en groenten toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen couscous en rozijnen (uit doos) in pan doen en overgieten met kokend water. Geheel ca. 5 minuten laten staan tot water is opgenomen door couscous. Tuttifrutti laten uitlekken, sap opvangen en pitten uit pruimen verwijderen. Tuttifrutti en 3 eetlepels sap toevoegen aan gehaktmengsel en nog ca. 2 minuten door en door verwarmen. Couscous over vier borden verdelen. Gehaktmengsel erop scheppen en garneren met kaasblokjes. Lekker met komkommersalade.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 schaal half-om-halfgehakt
1 doos Marokkaanse couscous
1 zak ratatouille-groentemix
1 blikje tutti frutti op zware siroop
100 g witte kaasblokjes