Kokosnoedels met rode curry en surimi
bewaar
bewaar

Kokosnoedels met rode curry en surimi

Mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met rode curry pasta.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de surimi sticks in stukjes. Snijd de ui in halve ringen.

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 4 min. Voeg de boemboe en de roerbakmix toe en roerbak 3 min. Voeg de kokosmelk en de surimi toe en verwarm nog 2 min.

Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en voeg samen met de taugé toe aan de groenten. Verwarm nog 1 min. en serveer.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokosnoedels met rode curry en surimi

Mie, kokosmelk en surimi sticks in een klap op smaak met rode curry pasta.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig