Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus

320 kcal

(Voedingswaarden)

35 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Hak 2/3 deel waterkers fijn. Halveer scholfilets in lengte en bestrooi met zout en peper. Verwijder van rest van waterkers steltjes en leg op scholfilets. Halveer plakjes casselerrib en verdeel erover. Rol scholfilets op en steek vat met cocktailprikker. Sjalotje pellen en snipperen. Breng in hapjespan fond met wijn, sjalot, zout en peper aan de kook. Zet scholrolletjes erin en laat in ca. 8 minuten tegen de kook aan gaar. Schep met schuimspaan op bord en houd warm met aluminiumfolie. Laat kookvocht op hoog vuur tot 2/3 inkoken. Roer koksroom en waterkers erdoor en verwarm nog ca. 2 minuten al roerend tot saus iets gebonden is.

Gepocheerde scholrolletjes met casselerrib en waterkerssaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig