Ovenchili

Mais, chilibonen, room en munt: smullen!

610 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper de ui. Laat de mais uitlekken en halveer de tomaten. Verhit de olie in een hapjespan. Fruit de ui. Schep de bonen, mais en tomaatjes erdoor en doe in de ovenschaal.

  2. Bak de chili ca. 15 min. in de oven. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal de chili uit de oven en schep om. Laat iedereen aan tafel zelf de chili op de wraps scheppen.

  3. Snijd de blaadjes van de munt in reepjes. Maak het gerecht af met een lepel room en een beetje munt. Rol de wrap op of klap deze dicht.

  • combinatietipBestrooi de chili voor het bakken met geraspte jonge kaas, zodat de kaas in de oven smelt. In combinatie met de zure room maakt dit het gerecht heerlijk romig van smaak.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Ovenchili

Mais, chilibonen, room en munt: smullen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig