Chili met vegaspekjes

645 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en bak de spekreepjes 3 min. op hoog vuur. Voeg de paprika toe en bak 2 min. mee. Voeg de chilibonen en tomatenblokjes toe en breng aan de kook.

  2. Draai het vuur laag en stoof de chili met de deksel op de pan 10 min. Meng de peterselie door de zure room. Voeg peper en eventueel zout toe.

  3. Verdeel de rijst en chili over 4 borden. Serveer met een lepel peterselieroom.

  • algemeenBereid de chili eens met 1 schaal vegetarische spekreepjes en serveer er 4 hardgekookte eieren bij.

Chili met vegaspekjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig