Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.
Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.
Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.
- algemeenLekker met een frisse ijsbergsalade met yoghurtdressing.
Gerelateerde recepten
Kipchili

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes in 3 min. bruin. Bak de ui, komijn en paprika 2 min. mee.
Voeg de gepelde tomaten toe en duw ze met een spatel klein. Schep de bonen met saus erdoor en verwarm de chili nog 5 min.
Breng de kipchili op smaak met peper en zout en schep in 4 diepe borden. Serveer met de rijst.
algemeen:Lekker met een frisse ijsbergsalade met yoghurtdressing.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g witte rijst
2 el zonnebloemolie
300 g kipfilet
1 ui
2 tl gemalen komijnzaad
1 zak paprikamix
1 blik gepelde tomaten
2 blikken chilibonen