Romige pasta met pittige roerbakstukjes

570 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

zeer pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok en pers de knoflook erboven uit. Voeg het paprikapoeder en de gedroogde tijm toe en roer door. Voeg de kipstuckjes toe en en bak al omscheppend op laag vuur ca. 4-5 min goudbruin. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd ondertussen de bieslook fijn en de basilicum in reepjes.

  4. Giet de pasta af en voeg ¾ van de gesneden kruiden toe. Voeg de zuivelspread toe en roer door tot er een smeuïg geheel ontstaat. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Verdeel de pasta over diepe borden en verdeel de pittige kipstuckjes erover. Bestrooi met de rest van de bieslook en basilicum en serveer.

Romige pasta met pittige roerbakstukjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig