Peren met bitterkoekjesroom

360 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 4 uur wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Leg de bitterkoekjes op een grote schaal en laat onafgedekt in 4 uur uitdrogen.

  2. Maal de bitterkoekjes fijn in de keukenmachine. Rooster ondertussen het amandelschaafsel 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter goudbruin. Doe op een bord en laat afkoelen.

  3. Schil de peren en halveer ze in de lengte. Verwijder het klokhuis. Verdeel de peren over 4 bordjes. Doe de slagroom met de klopfix in een kom, klop stijf en schep voorzichtig de bitterkoekjeskruim erdoor.

  4. Verdeel de bitterkoekjesroom over de peren en garneer met het amandelschaafsel.

  • Slagroom kloppen

    Instructievideo - 01:36 min.

Peren met bitterkoekjesroom

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig